NYHEDER6 - 1 sejr over Gentofte Stars

6 - 1 sejr over Gentofte Stars
Wednesday, January 13, 2016   -  skrevet af: admin

Tilbage

Flot sejr over Gentofte Stars

Lions vandt med 6 - 1 over Gentofte Stars tirsdag aften på udebane - en sejr som blev cementeret allerede i 1. periode som endte 3 - 0.
Kampens to første perioder er vel nok de bedst spillede perioder i Lions korte historie og dette på trods af en hel del afbud, samt at træner #2 Mogens Friborg endnu en gang måtte i udstyret.

Flotte pasninger. perfekte udspil og spilvendinger, fart i skøjterne både i angrebsspillet og i backcheckingen. Det var rigtigt ishockey - som flere spillere kommenterede i løbet af kampen.
Et ekstra plus på den velspillede kamp var, at Lions ikke havde en eneste udvisning.

#73 Lukas Willumsen lavede kampen første mål, en sand perle af et slagskud som sad helt oppe i nærmeste hjørne, derefter var det #9 Szymon Palichleb og #22 Nicolai Einsbor som hver fik lavet et mål.

2. periode var igen domineret af Lions og godt midtvejs fik #2 Mogens Friborg scoret til 4 - 0 på en flot styring af et slagskud, i luften, fra #19 Martin Skygge, ind bag Gentofte Stars målmand, som ellers spillede en flot kamp.
Gentofte Stars fik hen imod slutningen af 2. periode reduceret til 1 - 4, hvilket gav en opløftet stemning i Gentofte Stars spilelrboks og troen på at Lions føringen kunne indhentes.
Men med et flot flot mål af #22 Nicolai Einsbor, som efter en lang dribletur op ad banen, fik udplaceret Gentofte Stars målmanden, til stillingen 5 - 1, var der ikke mere at gøre for Gentofte Stars mandskabet.

I 3. periode faldt tempoet og det gode spil blev lidt mere en rodet affære hos Lions mandskabet, som var begyndt at blive trætte, og Gentofte Stars kom mere med i kampen, men med flot målmandsspil af Lions målmand #30 Dennis Hansen, lykkedes det ikke Gentofte Stars at få scoret yderligere.
Det virkede som om at #30 Dennis Hansen i Lions målet skulle revancere, Silkes mål fra søndagens kamp mod kvindelandsholdet.
Med få minutter tilbage fik #9 Szymon Palichleb også scoret sit andet mål, på en god fight foran Gentofte Stars mål, til slutresultatet 6 - 1.


Kampens spiller for Lions blev #30 Dennis Hansen.