NYHEDERÅrets pris modtagere i Copenhagen Lions

Årets pris modtagere i Copenhagen Lions
Saturday, April 11, 2015   -  skrevet af: admin

Tilbage

Topscore, årets spiller og årets leder 2015.

Til fredagens afslutningsfest i Copenhagen Lions skulle der uddeles tre priser, til to spillere og en leder som i sæsonen 2014-2015 har gjort sig ekstra bemærket.

Topscorer Aarets Spiller Og Leder 2015
Copenhagen Lions tre glade pris modtagere i 2015 - fra venstre; Nicolai Einsbor, Christian Rahbek Leth og Jonathan Willumsen.


TOPSCORE 2015

#22 Nicolai Einsbor - blev med 18 mål og 14 assist for 21 kampe Copenhagen Lions topscore for sæsonen 2015.

Nicolai var også med i et meget tæt opløb som årets spiller og der er ingen tvivl om, at Nicolai har været en stor aktør i den succés Copenhagen Lions 1. hold har haft i første sæson.
Det var også Nicolai som var en af de første spillere som kontaktede Jonathan og tilbød sig som spiller, og Nicolai har efterfølgende bragt sin kæreste Stine ind i Copenhagen Lions Skating og Jeppe Fromm ind på holdet.

Nicolai er en fantastisk person, som foruden at lave flotte mål og være en god holdspiller, altid gå forrest og baner vejen for sine medspillere.

Stort tillykke til Nicolai med prisen som Topscore - det har været en sand fornøjelse.

 

ÅRETS SPILLER 2015

#1 Jonathan Willumsen blev af spillere og ledere omkring holdet, fortjent valgt til Årets spiller 2015.
Som tidligere nævnt var det i et meget tæt opløb med Nicolai Einsbor og kun en stemme adskilte de to spillere.

Foruden flot spil i målet og manden "bag" mange af Copenhagen Lions tætte sejre, er Jonathan en vellidt spiller som formår at holde sammen på truppen og sprede gejst og stemning.

Jonathan har igennem hele sæsonen været til samtlige kampe (på nær en enkelt karantæne dag) og til næsten alle træninger (kun afbud pga. ture med U17 landsholdet), han har slebet skøjter, hentet trøjer, arrangeret sammenkomster, skrevet på og opdaeret holdets FB, talt med nye spillere og informeret om kamp og træningstider og meget mere.

Tillykke til Jonathan - fuldt fortjent på og uden for banen.

 

ÅRETS LEDER 2015

Christian Rahbek Leth kan brøste sig af at være den første "Årets leder" i Copenhagen Lions, en title som der ikke var nogen tvivl om, at Christian skulle have.

Christian havde inden første arbejdsmøde i Copenhagen Lions, ikke haft det store kendslab til ishockeyens verden, andet end nogle kampe som tilskuere, når Jonathan spillede og derfor er det endnu mere en stor bedrift at gøre sig fortjent til denne pris.

Det er ikke mange træninger og kampe Christian har misset - og med stor iver og glæde har Christian vartet godt op om holdet, og blevet en respekteret og anerkendt person omkring 1. holdets spillere.

Foruden at støtte op om 1. holdet, så har Christian på alle måder taget et stort ansvar i Copenhagen Lions, som suppleant i bestryelsen, med at skaffe; samarbejdspartnere, fysisk træner, fotograf mm.
Christian er en ildsjæl og yderst rar og imødekommende person, som i særdeleshed har været medvirkende til at vi er nået så langt i Copenhagen Lions, som vi er.

Det var en fantastisk oplevelse at se en overvældet og overrasket Christian, fortjent modtage prisen som "Årets leder- 2015" - i Copenhagen Lions.

Christian er indbegrebet af en ægte Lions - 1000 tak for din store indsats, og kæmpe tillykke.

Det var fortjent.