NYHEDERAfslutningsfest 2015

Afslutningsfest 2015
Saturday, April 11, 2015   -  skrevet af: admin

Tilbage

Høj stemning til afslutningsfest 2015


Fredag d. 10. april fejerede Copenhagen Lions afslutning på foreningens første sæson - og med mere end 40 fremmødte gæster, var der budt op til et brag af en fest, som blev holdt i SKK's klub lokaler.

Hyggestemning Afslutningsfest 2015 1
Afslutnings hygge i SKK's klublokaler

Det var en fornøjelse at se så stor en opbakning til afslutningsfesten og med en ligelig fordeling af både skøjteløbere og ishockeyspillere, var der stor foventning til aftenen, som foruden hygge og samvær også skulle danne rammen om uddeling af diverse priser.

Kasper Og Mads Varmer Op 2015 1
Kasper Gielov (tv.) og Madds Lundstrøm (th.) poserer inden aftenens afslutningsfest

Med start kl. 20.00 skulle der inden buffetten uddeles priser til; topscore, årets spiller og årets leder.

Formand for Copenhagen Lions Skating Tone Hay, kasser Jørgen Jensen og Copenhagen Lions formand bød alle velkommen og gav et "kort" resumé af tiden fra de første spæde tanker om at starte en ny ishockey- og kunstskøjte forening - til den succés som Copenhagen Lions har været i foreningens første leveår, inden overrækkelsen af aftenens priser.

Topscore 2015 blev; #22 Nicolai Einsbor (32 point).

Årets spiller 2015 blev; #1 Jonathan Willumsen (12 stemmer)

Årets leder 2015 blev; Christian Rahbek Leth

Topscorer Aarets Spiller Og Leder 2015
Topscore Nicolai Einsbor, Årets leder Christian Rahbek Leth og årets spiller Jonathan Willumsen


Med en fantastisk sæson, hvor Copenhagen Lions 1. hold fik en flot 2. plads i 2. div. øst - og sluttede med en spillertrup på fire målmænd og 19 spillere, hvor Copenhagen Lions Skating fik samlet omkring 30 løbere og hvor rigtigt mange personer på den ene eller anden måde har støtte dette projekt, bkev aftenen skudt i gang med et stort skål og bifald.


Vi ser alle frem til næste sæson med stor spænding - tak for et fantastisk og uvirkeligt år, det er gået over al forventning.