NYHEDERAmar Jets ekskluderet

Amar Jets ekskluderet
Sunday, December 13, 2015   -  skrevet af: admin

Tilbage

Amar Jets færdige for resten af sæsonen.

DIU har i torsdag d. 10. december ekskluderet Amar Jets fra 2. div. øst - på baggrund af at flere klubber ikke ønsker at spille imod dem.

Copenhagen Lions bestyrelse besluttede på tirsdagen bestyrelsesmøde at Lions ikke mere spiller mod Amar Jets i 2. div. øst., hvilket blev meddelt DIU og Disciplinærudvalget onsdag aften.
Begrundelsen for at tage denne beslutning er, at der har været flere voldsomme episoder fra vores kampe imod Amar Jets igennem de to sæsoner hvor vi har deltaget i 2. div. øst. 

I søndagens kamp mod Amar Jets, som vi valgte ikke at refererer fra, da ishockeyen endnu en gang blev overskygget af irrationel adfærd, blev en Copenhagen Lions spiller udsat for et voldsomt overfald.

Dette overfald har vi valgt at indberette til DIU's disciplinærudvalg, vedhæftet videooptagelse fra episoden.

Samtidigt er DIU blevet informeret om vores beslutning, om ikke mere at spille mod Amar Jets i 2. div. øst., da vi som klub føler os forpligtet til at passe på vores spilleres helbred.

I ishockey er der som i andre hold sportsgrene to hold og der skal som reglen to til at slås eller "danse tango", dette kan resultere i at bølgerne i en kamp kan gå højt og spillere kan komme i kambolage med hinanden.
Hvilket langt henad vejen kan accepteres, men det er uacceptabelt at spille for bevidst at skade eller ty til overfald på en modstander.

BILLEDE SERIEN HER UNDER ER FRA KAMPEN MOD AMAR JETS SØNDAG D. 6. DECEMBER

 MG 2234 MG 2236 MG 2241
Amar Jets spiller(e) som uanfægtet af, at en Copnenhagen Lions spiller har fået slået hjelmen af, fortsætter med at gå til angreb og bevidst forsøge at skade en modstanderen.

Vi ønsker i Copenhagen Lions at værne om vores navn, spillere og ishockeyen i almindelighed, og ikke udsættes for unødig miskredittering, hvilket efter vores opfattelse bedst kan gøres ved at sige fra.

Vi er derfor i Copenhagen Lions tilfredse med DIU's beslutning om, at ekskludere Amar Jets hold i 2. div. øst.