NYHEDERBegivenhedsrigt år

Begivenhedsrigt år
Wednesday, December 17, 2014   -  skrevet af: admin

Tilbage

2014 var et begivenhedsrigt år.


Copenhagen Lions er kommeet godt i gang og har i foreningens godt et års levetid formået, at gøre sig bemærket på den danske ishockey- og skøjte scene.

D. 28. februar 2014 havde Copenhagen Lions stiftende generalforsamling, i juni bliver det ved en ekstraordinær generalforsamling vedtaget at kunstskøjteløb også skulle være en del af foreningen.

Til sæsonstart 2014/2015 stiller Copenhagen Lions op med et 1. hold i 2. division øst og vinder foreningens første kamp 9 - 4 over Gladsaxe.
Selvom 1. holdet led et svidende nederlag i årets sidste kamp, ligger holdet i toppen af divisionen og der er nu samlet en trup på godt 20 spillere, hvoraf de to er målmænd.

I november kom kunstskøjteløberne på is for første gang og har til dato haft seks træninger, der er skaffet chefttrænere, hjælpere og allerede nu er der mange medlemmer i kunstskøjteløber afdelingen.

Sidste men ikke mindst har Copenhagen Lions fået en fan klub - "Black Lions", og en erhvervsklub, som vil arbejde på at fremme interessen for Copenhagen Lions i erhvervslivet.

Copenhagen Lions 1. hold spiller næste hjemmekamp søndag d. 11. januar mod Amar - kl. 20.40.