NYHEDERGodt gang i sæson 2015-2016

Godt gang i sæson 2015-2016
Monday, September 14, 2015   -  skrevet af: admin

Tilbage

Endnu en milepæl er nået!

For første gang i Copenhagen Lions korte historie var der, til 1. holdets træning, søndag d. 13. september - 4 kæder og 3 målmænd.

Traening D 13 September 2015

Vi er i Copenhagen Lions utrolige glade for, den udvikling der er sket og den massive opbakning vi har fået fra alle kanter.

Sidste år var vi på samme tid ikke mere end 6-8 spillere og en målmand til træning.

Der er blevet og der bliver ved med at blive arbejdet hårdt på, at forbedre holdet, klubben og klubbens image. Derfor vil der fremover sker en masse nye og spændende ting, så følg med her på hjemmesiden eller på FB.

Der er til sæson start kommet flere nye spillere; Ruby Flomo, Thomas Wendt, Frederik Hansen; Casper Carr, Rasmus K. og Emil Wulff Skovby.

Dermed er truppen nu oppe på samlet 25 spillere og 4 målmænd.

 

Spiller og assisterende træner Martin Skygge har postet nedenstående på FB;

"Kære spillere.

Det er fantastisk at se så mange til vores træninger gang på gang. Det er jeres fortjeneste at vi kan afholde seriøse træninger på et rimeligt højt niveau👍

Indtil videre har vi trænet simple øvelser, for at få gang i hænder og skøjter. Da vi snart rammer kampene, går vi ind i en periode hvor vi kommer til at fokusere mere på spillet med og uden puck samt over og undertal. Desuden skal vi til at få sammensat nogle kæder som vi arbejder med i løbet af sæsonen.

Vel mødt næste søndag, sidste træning inden første turneringskamp! 💪

Dbh Skygge"