NYHEDERHeikki Karvinen til Lions

Heikki Karvinen til Lions
Thursday, March 2, 2017   -  skrevet af: admin

Tilbage

Heikki Karvinen teknisk træner i Copenhagen Lions.

Med Henrik Arvidsens tiltræden som ny sportschef for Copenhagen Lions ungdoms ishockey afdeling - er de første vigtige og rigtige skridt taget i bestræbelserne på at udvikle ungdoms ishockeyen i Københavns nye ishockey klub.

Fra i dag torsdag d. 2. marts er det en stor ære at kunne præsentere Heikki Karvinen som en del af denne udvikling, da U7, U9 og U11+ for første gang vil få specialiseret skøjteteknisk træning af Heikki.

Heikkikarvinen

Heikki fik i 2015 Helle-prisen;

Helle-Prisen er opkaldt efter legendariske Helge “Helle” Christiansen, mangeårig leder i Silkeborg og aktiv i sporten i en menneskealder. Prisen går til en leder, der har leveret en mangeårig og ubetalelig indsats i dansk ishockey, for sit årelange arbejde med at uddanne og udvikle danske ishockeytalenter.

Heikki Karvinen har hjulpet et hav af talenter frem. NHL-spillerne Jannik Hansen, Lars Eller og Mikkel Bødker er tre af dem.

Desuden har Heikki bidraget til DIUs aldersrelateret træningskoncept ”ATK” - ”Den danske stil”, med sit unikke skøjte- og teknik-træningsprogram.

Heikki står bag hele 28 danske ungdomsmesterskaber – hvilket fortæller en del om hans kapacitet, klasse og betydning for dansk ishockey. Hvilket ungdommen i Copenhagen Lions nu får glæde af.

Velkommen til Heikki, som vil være i Ørestad skøjtehal- Copenhagen Lions i dag fra kl. 16.30-18.30, og fremover hver torsdag.