NYHEDERJonathan vs. Gentofte

Jonathan vs. Gentofte
Saturday, January 10, 2015   -  skrevet af: admin

Tilbage

Flot målmandsspil sikrede sejr på straffeslag i topkamp

Fredag aften spillede Copenhagen Lions udekamp mod Gentofte - som inden dagens kamp ligger nr. to i tabellen med tre point ned til Copenhagen Lions, men for en kamp mere.

Aftenens kamp havde tiltrukket et pænt fremmøde af trofaste fans, selvom det var på udebane og i Gentoftes træningshal, med urimelige tilskuere forhold.

Kampen skulle gå hen og blive en meget lige kamp, selvom Copenhagen Lions åbnede med 1 - 0 føring i 1. periode, med et flot gennemløb af Copenhagen Lions nr. 15 - Christian Mauritsen, og et skud mellem benene på Gentoftes målmand, som er reserve på Gentofte Unibets Isliga hold.

I 2. periode får Gentofte udlignet på et lidt heldigt skud, som ikke en gang Gentofte spillerne troede gik i mål.

Uden mål i 3. periode skulle kampen afgøres med straffeslag, hvor Copenhagen Lions nr. 4 - Nicolai Ottosen var eneste spiller ud af i alt 6 spillere som formåede at score, og dermed sikre Copenhagen Lions sejren.

I en kamp som ender 1 - 1 i ordinær tid, er resultatet ofte et udtryk for at begge holds målmænd har leveret en fantastisk præstation, hvilket også var tilfældet i aftenens kamp.

Jonathan Vs Gentofte
Ovenstående billede er fra en af Jonathans redninger i straffeslags duellen. 

Men set fra en mindre objektivt vinkel skal og må Jonathans præstation fremhæves, da Jonathan redder alle Gentoftes tre straffeslag og i det hele taget kampen igennem leverede en overbevisende præstation - som Nicolai Ottosen sagde efter kampen "hvor ville jeg godt se en statistik med din redningsprocent" 

Denne bemærkning bliver næsten punktummet i dette skriv - selvom det er uforståeligt at Jonathan ikke er blevet tilbudt en plads på et af landets Isliga hold for længe siden, men omvendt kan det kun komme Copenhagen Lions tilgode på den lange bane, at Jonathan er holdets ankermand.