NYHEDERSejr i året sidste kamp

Sejr i året sidste kamp
Monday, December 21, 2015   -  skrevet af: admin

Tilbage

6 - 3 over Gladsaxe

Det blev til en fortjent sejr på 6 - 3 i årets sidste kamp, hvor Lions mødte Gladsaxe på hjemmebane.

Med lidt mere koncentration i afslutningerne og fokus på forvarsspillet, havde resultatet nok set noget anderledes ud med alle de chancer som blev misbrugt og de mange fejlpasninger der blev lavet i egen zone.

Pga. afbud fra fem angribere måtte #73 Lukas Willumsen og #77 Johan Milling, som normalt spiller i forsvaret, frem og spille med #88 Mads Lundstrøm. En konstellation som var yderst vellykket - da fire af Lions seks mål blev leveret af to af de ovennævnte.

#88 Mads Lundstrøm som var tvivlsom til søndagens kamp pga. en 6-7 cm lang flænge i hagen, efter at være blevet ramt af en puck til sidste træning, fik lavet hattrick - og #77 Johan Milling fik endelig scoret for Lions, en scoing som havde været i udsigt længe, men marginalerne eller annuleringer af mål har gået Johan imod.

De to andre målscorer for Lions var #42 Emil Augustsen, som lavede kampens første mål, en flot udplacering af Gladsaxe målmanden og #18 Jeppe Fromm, som fra en spids vinkel får pucken ind langs stolpen.

Kampens spiller for Lions blev #88 Mads Lundstrøm, som i det meste af sæsonen har leveret en gedigen indsats og derfor kunne det ikke være andre der går det nye år i møde med den hæder.

Lions næste kamp er ude mod Gentofte Stars tirsdag d. 12. januar kl. 20.30.