NYHEDERSejr mod Gentofte

Sejr mod Gentofte
Friday, October 9, 2015   -  skrevet af: admin

Tilbage

Copenhagen Lions første ”rigtige” sejr i den nye sæson.


Onsdag aften gik Copenhagen Lions 1. hold på isen i Gentofte til sæsonens første kamp og det skulle blive spændende at se, om holdet i forhold til sidste sæson, med mange nye ansigter, skulle være blevet bedre.

Med en spillertrup på to målmænd og 16 spillere var forudsætningerne for en god kamp til stede, især da Gentofte Stars startede med bare to kæder, der kom dog flere spillere til i løbet af 2. periode.

Trænerteamet havde valgt, at holdet skulle lægge et maksimalt pres på Gentofte spillerne fra første fløjt, hvilket blev flot efterlevet, dog uden den store gevinst selvom der var flere flotte chancer og muligheder for at få scoret.

På trods af et rimeligt stort overtag og pres på Gentofte målet, var det Gentofte som i 1. periode kom foran 1 – 0 og igen i anden periode kom foran 2 – 0, begge mål på lidt tilfældigheder og sløset spil af Copenhagen Lions mandskabet.

Men kort efter Gentoftes 2 – 0 føringsmål fik Copenhagen Lions med to scoringer inden for få minutter udlignet til 2 – 2 med mål af Szymon Palichleb PalichlebPalichlebog Lukas Willumsen.

Copenhagen Lions mandskabet var på dette tidspunkt spillet varm og havde haft et godt pres på Gentofte holdet og spillet havde været godt, desværre fik Gentofte på et flot langskuds mål scoret til ny føring på 3 – 2.

Dette blev dog starten på et sandt angreb og bombardement på Gentofte målet og som resulterede i at Copenhagen Lions med flere flotte mål kunne gå fra 2. periode med en føring på 6 – 4.

3. periode blev en rodet affære hvor Copenhagen Lions havde svært ved at finde det sammenhængende spil frem og hvor trætheden nok var ved at melde sig. Dog fik Mads Lundstrøm og Nicolai Einsbor, med godt fem minutter igen af kampen, fundet kræfter til (i undertal) at score kampens (Copenhagen Lions all over) absolut flotteste mål.

En total udspilning af Gentoftes forsvar med tre til fire hurtige pasninger og et flot afdribling af Gentoftes målmand fik Nicolai Einsbor scoret til slut stillingen 7 – 4 til Copenhagen Lions.

Næste kamp er søndag d. 25. oktober hvor Copenhagen Lions tager imod sidste sæsons suveræne vinder Herlev, som med tre kampe og lige så mange sejre ligger nr. 1 i indeværende sæson.

Så allerede fra sæson start er der topkamp i 2. div. øst. – så kom ud og støt ”byens ishockeyhold” Copenhagen Lions. Kampen starter kl. 19.55