NYHEDERSejr over Gentofte Stars

Sejr over Gentofte Stars
Wednesday, November 4, 2015   -  skrevet af: admin

Tilbage

5 - 2 arbejdssejr over Gentofte Stars


Søndag aften spillede Copenhagen Lions mod Gentofte Stars i en "tæt" pakket Østre Skøjtehal - godt 50 tilskuere var mødt op for at støtte "byens ishockey hold". Der må max. være 150 personer i hallen alt inkl.

Så med to hold, trænere, officials og dommere, var vi tæt på at være 150 personer i hallen.

Lions holdet havde ikke en af sine bedste dage og med en fortjent 2 - 1 til Gentofte Stars midt i 2. periode, så det ud til at Lions skulle løbe ind i årets første nederlag.

Med en udskiftning af målmand Frederik Hansen (debut kamp), som ellers havde leveret en god og imponerende indsats, trods godt 7 års fravær fra ishockeyen, vendte spillet og Lions fik scoret to mål i de sidste minutter af 2. periode.

I 3. periode begyndte kræfterne at slippe op hos Gentofte Stars to kæder og derfor kunne Lions spillerne begynde at tage mere over og lave yderligere to mål, endda flotte mål, hvor Gentofte Stars forsvaret blev helt udspillet.

Det var især Copenhagen Lions 1. kæde som til aftenens kamp leverede en flot indsats, hvilket også kan ses på fordelingen af mål og assist.

Målscorer for Copenhagen Lions:

1-1 Emil Wullf Skovby, assisteret af: Emil Augustsen og Johan Milling
2-2 Szymon Palichleb, assisteret af: Nicolaj Einsbor Ottosen og Lukas Willumsen
3-2 Szymon Palichleb, assisteret af: Nicolaj Einsbor Ottosen og Mads Lundstrøm
4-2 Nicolaj Einsbor Ottosen, assisteret af: Szymon Palichleb og Martin Skygge
5-2 Mads Lundstrøm, assisteret af: Nicolaj Einsbor Ottosen og Szymon Palichleb

Næste kamp er ude mod Herlev - søndag d. 8. august kl. 20.30.

OBS!!! - det er med stor beklagelse at der til kampen mod Gentofte Stars ikke var de lovede øl/vand, men midt i alt travlheden med at gøre klar til aftenens kamp blev dette glemt.Vi er i Copenhagen Lions kede af ikke at holde det vi lover og vil til næste hjemmekamp søndag d. 22. august råde bod på dette.
Så kom og støt holdet og nyd en gratis kold øl/sodavand.