NYHEDERSejr over topholdet

Sejr over topholdet
Sunday, February 22, 2015   -  skrevet af: admin

Tilbage

Endelig blev det til sejr over Herlev.


Søndagens top kamp mod Herlev var ventet med spænding også selvom der skal mirakler til, hvis Herlev skal overhales i tabellen.

Der var inden kampen en god stemning og med to nye spillere på holdet, Magnus Swan og Mathies Pollas Bjerg - som hermed bydes velkommen i Copenhagen Lions, var der lagt op til et brag af en top kamp.

Lions Roed Herlev2
Spillere og ledere gør klar til kampen

Det skulle hurtigt vise sig, at Lions var mest oplagt og med en føring på 2 - 0 efter 1. periode, så det rigtigt godt ud.
Især da hele holdet spillede disciplineret og kæmpede bravt for hinanden, og ikke mindst fordi Lions med Jonathan Willumsen i målet har 2. divisions bedste målmand.

Jonathan var i særklasse holdets bedste spiller og det er fristende at sige igen igen - med usvigelig sikkerhed og ro i spillet formåede Jonathan at holde Herlev fra "fadet", og lukke af for deres til tider farlige forsøg.
Der er ingen tvivl om at Jonathans præstation mellem stængerne i de sidste par kampe har været stort medvirkende til, at to sejre er hevet i land.

Med hele fire mål skal Nicolai Einsbor også tildeles en del af æren for sejren og med en perle til 2 - 0, hvor Nicolai nærmest "looper" pucken over og uden om Herlevs målmand, er Nicolai bestemt med i top 3 "stars".

I 2. periode - som tidligere har været Lions akilleshæl, viste holdet flot format og styrke, og fortsatte den disciplinerede indstilling, hvilket førte til at 2. periode blev vundet 3 - 1.
Dermed kunne Lions gå til pause med en 5 - 1 føring over topholdet fra Herlev, som har vundet 2. division de sidste to forrige sæsoner uden nederlag.

Lions som til dagens kamp spillede i rødt kom ud til 3. periode med samme indstilling, som til de to foregående perioder og selvom Herlev gik på to kæder og satsede med hårdt pres, var det Lions som scorede 3. periodes eneste mål til slutstillingen 6 - 1.

Lions Roed Herlev1
Vores flotte nye røde kamp dragt

Kampen to andre målscorer var #42 Emil Augustsen med et flot langskud og #2 Mogens Friborg - som er inde i en lille "mål-stime" da det var anden kamp i træk det blev til en scoring af holdets alderspræsident.

Tillykke til 1. holdet med dagens sejr og tak til Herlev for en fair spillet kamp, og til kampens dommere Jesper Stub og vores Slovakiske ven (kan desværre ikke huske hans navn) som leverede en rigtig god præstation.

Der skal også lyde en stor tak til de mange fans som var mødt op for at se kampen og til Mille som endnu en gang havde bagt kage til holdet.
Det er helt fantastisk med denne opbakning - den er virkelig værdsat fra alle spillere og ledere.