NYHEDERStor glæde i Copenhagen Lions

Stor glæde i Copenhagen Lions
Friday, October 31, 2014   -  skrevet af: admin

Tilbage

Torsdag d. 30. oktober besluttede Københavns kommunes Kultur- og fritidsudvalg, at imødekomme Kultur- og fritidsforvaltningens indstilling af Copenhagen Lions oplæg om foreningsdannelse i Ørestad skøjtehal. 

Det betyder at CL nu kommer til at være den foretrukne forening og brugere af den nye skøjtehal i Ørestad, og at CL indtil videre er sikret en økonomisk opbakning fra Københavns kommune i de kommende 4-5 år.

Kultur- og fritidsudvalget ønsker samtidigt, at CL i fremtiden skal være med til at sikre, at Ørestad skøjtehal ud over kunstskøjteløb og ishockey, også bliver et kulturelt samlingssted, samt indgår samarbejde med bydelens skoler, fritidshjem, daginstitutioner mm.

Der har i det seneste døgn været en euforisk stemning i CL’s bestyrelse og arbejdsgruppe, og torsdagens beslutning har nu skabt den nødvendige ro og sikkerhed i forhold til den fremtidige udvikling af foreningen.
Med Kultur- og fritidsudvalget beslutning kan ressourcerne i CL’s nu bruges på arbejdet med at skabe et solidt og godt sportsligt fundament, og til udarbejdelse af forslag om fremtidens brug af og muligheder for Ørestad skøjtehal ud over de skøjtemæssige aktiviteter.

Stort tillykke til alle de frivillige i CL, og tak for den tid og det arbejde de har lagt i dette projekt.

Stor tak; til Enver Hansen direktør i DIU for støtte og hjælp undervejs, til Marianne Kruckow og Peter Østervang Andersen fra Kultur- og fritidsforvaltningen for et godt samarbejde og stor imødekommenhed, til politikkerne i Kultur- og fritidsudvalget som tog den ”rigtige” beslutning og som har troen på, at vi, i CL, kan løfte opgaven med at skabe et nyt forenings- og kulturliv i og omkring Ørestad.

Copenhagen Lions er på vej – fremtiden for ishockey og skøjtesporten i København er sikret.