NYHEDERStor sejr og dramatik .......

Stor sejr og dramatik .......
Monday, January 12, 2015   -  skrevet af: admin

Tilbage
15 - 3 sejr over Amar Stealth.

Der florerede mange rygter inden kampen mod Amar Stealth, rygter af den værste slags.

Allerede fra start af kampen var rygterne blevet til virkelighed, da en håndfuld spillere fra Amar Stealth ville mere end bare spille ishockey.

Træner Robert Bischoff havde på diplomatisk vis inden kampstart orienteret spillerne om, at aftenens kamp kunne blive en af de "sjove" o...g derfor appellerede til at alle holdt hovedet "koldt", så derfor kom det ikke bag på spillere, trænere og bestyrelsen i Copenhagen Lions, at Amar Stealths spillere gik til stålet fra første fløjt.

Copenhagen Lions var teknisk og spillemæssigt en for stor mundfuld for Amar Stealth, hvilket kan ses på stillingen i 2. div. øst, hvor Amar Stealth ligger på sidste pladsen og Copenhagen Lions efter aftenens kamp igen har indtaget 2. pladsen.

Søndagens kamp blev endnu en gang målmændenes aften - denne gang var det to Copenhagen Lions målmænd som stjal billedet.

Med en 2 - 1 føring efter 1. periode - var Copenhagen Lions på 4 -1 efter godt 5 min. spil i 2. periode, og havde på trods af en tre måls føring ikke formået at spille sig op til normal standard.

Dette skulle kort efter ændre sig, da "helten" fra Gentofte fredag aften - Copenhagen Lions målmand Jonathan Willumsen får matchstraf for, ifølge dommerne, at slå en Amar Stealth spiller med stokhandsken.
Dette skete efter en situation hvor Jonathan bliver skubbet i ryggen af den pågældende Amar Stealth spiller, på et tidspunkt hvor Jonathan havde spillet pucken videre udenfor sit målfelt.

Copenhagen Lions havde til denne kamp kun en omklædt målmand og derfor tilbød Mick Grønvall, at "hoppe" i Jonathans udstyr og stille sig ind mellem stængerne, hvilket han gjorde i bedste stil.
Mick fik leveret en MEGET flot og imponerende præstation, og lukkede kun to mål ind i 33 min., hvoraf det ene mål var resultatet af en kæmpe forsvars fejl.

Efter Jonathans matchstraf og en udsigt til et nyt nederlag begyndte Amar Stealth spillerne, at gå efter "manden" og ikke pucken, og det endte med at tre af deres spillere måtte gå i omklædningsrummet før tid.
Var det ikke for kampens to dommere (Jesper Stub og Bo Borchorst), som virkelig formåede at holde hovedet koldt og styre kampen med stor autoritet, og et veldisciplineret Copenhagen Lions mandskab, så havde kampen formodentlig udviklet sig til et vanvittigt inferno.

Copenhagen Lions målscorer var; Thomas Madsen og Emil Augustsen 3, Mads Lundstrøm og Jeppe Fromm 2, Søren Jacobsen, Lukas Willumsen, Nicolai Ottosen, Christian Mauritzen og Mogens Friborg 1.

Copenhagen Lions næste kamp er igen mod Amar Stealth søndag d. 25. januar kl. 20.40.