NYHEDERUafgjort ude mod Rødovre

Uafgjort ude mod Rødovre
Saturday, October 4, 2014   -  skrevet af: admin

Tilbage

Fredagens ude kamp mod Rødovre endte 4 - 4

Copenhagen Lions spillede i går kamp i mod Rødovre, en kamp der endte 4-4, hvilket var et yderst godkendt resultat, da CL desværre var ramt af et par afbud og kun stillede op med 9 mand.

Kampen bød på debut til Mads Rex, som leverede en absolut godkendt indsats med 1 mål + 2 assist, derudover forsatte Patrick Frederichsen sin point stime også med 1 mål + 2 assist.

Holdopstilling til gårsdagens kamp var derfor:

På mål: Jonathan Willumsen

Backer: Lukas Willumsen (1 assist), Tobias Billetoft (1 mål+1 assist) og Mogens Friborg

Angriber: Patrick Frederichsen (1 mål + 2 assist), Christian Mauritzen(1 assist), Mads Rex Augustsen(1 mål + 2 assist), Nicolaj Einsbor Ottosen, Jeppe Fromm(1 mål), Søren Jakobsen.

Lions together

Kampen blev spillet i et væsentligt højere tempo end mod Gladsaxe, hvilket også satte sit præg på holdet som desværre ikke kunne holde fast i en 4-1 føring, men holdet spillede en rigtig god kamp, viste en fantastisk indstilling og kæmpede hele vejen igennem.

Kampens detalje må siges at være Jeppe Fromm's mål til 2-0 hvor han tog en meget flot solotur igennem Rødovres forsvar og med et par gode driblinger fik udplaceret Rødovres målmand!

Endnu en gang var der mødt en masse mennesker op i hallen som gav god opbakning til holdet, hvilket var med til at hjælpe holdet til at give alt hvad de havde!

Også mange tak til fanklubben, som havde sørget for kage og lidt gaver til holdet!

Næste kamp er søndag d. 5/3 kl 20.40, på hjemmebane i Østre Skøjtehal mod Gentofte!

Nicklas Korsholm Møller, fotograf - nicklasmoller.com, var til stede i hallen og fik taget en masse gode billeder som kan ses ved at klikke på linket:

https://www.flickr.com/photos/124079286@N02/sets/72157647937480710/

Kamprapport fra kampen:

http://www.hockeyligaen.dk/gamesheet.aspx?gameID=33566